Vanliga frågor

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren. Det tekniska innehållet kan skilja sig från projekt till projekt. Om du har specifika frågor om ett tak rekommenderar vi att du kontaktar oss på telefon 08-795 94 80.

Livslängden på ett tak bestäms av produktens kvalitet, men också av korrekt applicering av produkten, trots allt kommer en felaktig applicering med en bra produkt inte att ge rätt resultat. Genom att installera tak med en av våre certifierade takentreprenörer är du säker på en korrekt installation, dessa företag är utbildade att arbeta med Derbigum.

Då vi enbart arbetar på proffsmarknaden finns inte Derbigum att köpa. Det är endast våra certifierade takläggare som får handla vårt material.

Renoveringskostnader är summan av produktkostnader, bearbetningskostnader och allmänna kostnader. För en realistisk uppskattning av dina renoveringskostnader är det bäst att konsultera en godkänd Derbigumentreprenör

För korrekt underhåll av ditt tak har DERBIGUM gjort ett underhållshäfte speciellt för sina kunder. Detta gör att du själv kan kontrollera ditt tak på ett professionellt sätt så att ditt tak får en lång livslängd.

När man talar om klassen Broof enligt europeisk lagstiftning, talar man om brandmotstånd hos en takkonstruktion enligt klassificeringsstandarden EN 13501-5. Våra produkter som vi säljer i Sverige är alla klassade med Broof(t2)

Kontakta oss

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

right-arrow-circular-button-outline Kontakta oss
Scroll to Top