Projektfilmer

Våra filmer ger en bra bild av hur Derbigum används i olika projekt över hela Europa.

Inspireras

Våra filmer ger en bra inblick i våra produkter och hur Derbigum används i olika projekt över hela Europa.
Från syntetisk vattentätning där solcellspaneler är installerade, till taket på MIN i Rungis i Frankrike, där massor av fisk passerar genom Parisregionen. Och se hur det blev när vi fick i uppdrag att väderskydda en tennishall i Nederländerna med vitt tak.

Grégoire Morel, VD för Derbigum, förklarar hur Derbigum arbetar för att utveckla hållbara tätskikt

Att bygga hållbart har blivit viktigare än någonsin. För hållbara platta tak erbjuder Derbigum marknaden Derbigum NT som har en verklig och mätbar inverkan på vår planet. Hör Derbigums VD Grégoire Morel berätta om hur Derbigum arbetar för att bidra till ett mer hållbart byggande.

Derbigum sluter cirkeln

Derbigum nöjer sig inte bara med att vara branschledande när det gäller livslängden på våra produkter. Här kan du se mer om hur Derbigums unika och patenterade återvinningsprogram fungerar. Under 30 år har vi utvecklat ett system där uttjänt takpapp återvinns till 100% för att sedan bli till en helt ny produkt i form av Derbigum NT.
Välj Derbigum till ditt nästa takprojekt. Det mår både vår miljö, din fastighet och din ekonomi bra av.

Arkitekt An Van den Abbeele om Derbigum NT – Derbigum

Arkitekten An Van Den Abbeele har fullt förtroende för Derbigum. Hon anser Derbigum NT som den mest hållbara och kvalitativa lösningen när det gäller bituminösa tätskikt.

Joeri Beneens om att arbeta med betrodda material, Derbigum NT och cirkulärt byggande

Byggföretaget Beneens har fullt förtroende för Derbigum och här berättar Joeri Beneens om värdet av att arbeta med betrodda material och cirkulärt byggande och varför han tycker att Derbigum NT är en exceptionell produkt.

Byggentreprenören Filip Leybaert om Derbigum NT och vikten av att välja hållbara material

Filip Leybaert på E&L Bouwpartners, byggentreprenör i Belgien, är övertygad om att hållbara tätskikt ökar värdet på din fastighet. Allt som krävs är att välja hållbara material.

Scroll to Top