Fastighetsförvaltare

Denna sida är avsedd för dig som professionell bygg- och fastighetsförvaltare. På den här sidan kan du hitta information om alla tjänster som Derbigum har introducerat för att göra ditt dagliga arbete så enkelt som möjligt.

Boka en kostnadsfri inspektion av ditt tak

Är du osäker på skicket på ditt nuvarande tak? Ett kostnadsfritt besök från en av våra experter kommer att ge dig en tydligare bild av hur ditt tak mår och dess skick.

Takinspektion Derbigum
Tätskiksrullar-Derbigum Sverige

Våra olika produkter

Här finns all information om våra produkter. Hur förvarar jag dem på bästa sätt? Hur är de sammansatta? Svar på alla dina frågor finns i våra produktblad.

Genom att välja Derbigum NT som har erhållit ett Cradle to Cradle Bronze-certifikat, så gör du ett medvetet miljöval för ett cirkulärt och hållbart tak. På riktigt.

Tekniska dokument

Här hittar du hållbarhetsdokument, tekniska, miljö- och allmänna certifieringar, tekniska ritningar av takdetaljer, säkerhetsdatablad och all annan relevant information.

Hitta en auktoriserad Derbigumtakläggare

Vi är inte bara marknadsledande när det gäller vårt miljöengagemang och våra produkters kvalitet. Att lägga ett perfekt tak kräver yrkeskunskap och erfarenhet. Vi har under dom senaste 40 åren byggt upp ett nätverk med auktoriserade och serviceinriktade takentreprenörer som ombesörjer läggningen av våra tätskikt enligt konstens alla lagar och regler.

Takläggare på platt tak - Derbigum Sverige
Vitt tak - Villa Doimo - Derbigum Sverige

Utforska våra lösningar

Här hittar du mer allmän information om de olika funktionerna hos våra platta tak och de produkter som används för att åstadkomma ett högkvalitativt tak.

Referenser

Inspireras av de olika byggprojekt som redan har genomförts med Derbigum som takbeläggning: vilka tekniska system och produkter som använts, vilka de största utmaningarna har varit och mycket mer.

Grönt tak på BaseCamp Lingsby Derbigum
Vanliga frågor Derbigum

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om Derbigums produkter och hur de används.

Hittar du inte svaret på din fråga? Inga problem!

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

right-arrow-circular-button-outline Kontakta oss
Scroll to Top