Arkitekter

Den här sidan är till för dig som är arkitekt, designer eller föreskrivare. Här kan du hitta all information om alla produkter & tjänster som Derbigum erbjuder för att göra ditt dagliga arbete så enkelt som möjligt. Kontakta oss om du funderar över något. Vi hjälper dig gärna!

No Roof To Waste takpappsrullar Derbigum Sverige

Välj ett cirkulärt tätskikt

Genom att välja Derbigum NT till ditt nästa projekt så väljer du ett tätskikt med en livslängd på 50 år jämfört med en traditionell takpapp vars livslängd är mellan 20-25 år.
Du väljer även en cirkulär produkt. Derbigum är ensamma på marknaden om att kunna återvinna sina tak. Vi är väldigt stolta över att kunna säga att Derbigum NT har lägst miljöpåverkan jämfört med alla andra bituminösa tätskikt på marknaden. Som bonus får du ett tak med riktigt låga underhållskostnader.

Produktinformation

Här hittar du information om våra produkter. Hur förvarar man våra produkter på bästa sätt? Hur är våra olika tätskikt uppbyggda? Svar på alla dina frågor finns i våra produktblad.

Tätskiksrullar-Derbigum Sverige

Derbigum NT erhåller Cradle to Cradle Brons

Genom att välja Derbigum NT som har erhållit ett Cradle to Cradle Bronze-certifikat, så gör du ett medvetet miljöval för ett cirkulärt och hållbart tak. På riktigt.

Hitta en auktoriserad Derbigumtakläggare

Vi är inte bara marknadsledande när det gäller vårt miljöengagemang och våra produkters kvalitet. Att lägga ett perfekt tak kräver yrkeskunskap och erfarenhet. Vi har under dom senaste 40 åren byggt upp ett nätverk med auktoriserade och serviceinriktade takentreprenörer som ombesörjer läggningen av våra tätskikt enligt konstens alla lagar och regler .

Takläggare på platt tak - Derbigum Sverige
Grönt tak på BaseCamp Lingsby Derbigum

Referenser

Inspireras av olika byggprojekt där Derbigum valts som tätskiktslösning. Vilka tekniska system och produkter som använts, vilka utmaningarna var och mycket mer.

Våra system för platta tak

Här hittar du övergripande information om funktionerna hos våra olika system och de produkter som används för åstadkomma låglutande, täta tak med kvaliteter utöver det vanliga.

Vitt tak - Villa Doimo - Derbigum Sverige
Vanliga frågor Derbigum

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om Derbigums produkter och hur de används.

Hittar du inte svaret på din fråga?
Inga problem!

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

right-arrow-circular-button-outline Kontakta oss
Rulla till toppen