Fastighetsförvaltare

På den här sidan har vi samlat information och tjänster för dig som är en arbetar inom bygg- och fastighetsförvaltning. Allt för att göra ditt arbete så enkelt som möjligt.
Kontakta oss om du funderar över något. Vi hjälper dig gärna!

Boka en kostnadsfri
inspektion av ditt tak

Är du osäker på skicket på ditt nuvarande tak? Ett kostnadsfritt besök från en av våra experter kommer att ge dig en tydligare bild av hur ditt tak mår och dess skick.

Takinspektion Derbigum
Tätskiksrullar-Derbigum Sverige

Våra olika produkter

Här finns all information om våra produkter. Hur förvarar jag dem på bästa sätt? Hur är de sammansatta? Svar på alla dina frågor finns i våra produktblad.

Derbigum NT erhåller Cradle to Cradle Brons

Genom att välja Derbigum NT som har erhållit ett Cradle to Cradle Brons-certifikat, så gör du ett medvetet miljöval för ett cirkulärt och hållbart tak.

Tekniska dokument

Här hittar du hållbarhetsdokument, tekniska, miljö- och allmänna certifieringar, tekniska ritningar av takdetaljer, säkerhetsdatablad och all annan relevant information.

Hitta en auktoriserad Derbigumentreprenör

Vi är inte bara marknadsledande när det gäller vårt miljöengagemang och våra produkters kvalitet. Att lägga ett perfekt tak kräver yrkeskunskap och erfarenhet. Vi har under dom senaste 40 åren byggt upp ett nätverk med auktoriserade och serviceinriktade takentreprenörer som installerar våra tätskikt enligt konstens alla lagar och regler.

Takläggare på platt tak - Derbigum Sverige
Vitt tak - Villa Doimo - Derbigum Sverige

Våra system för platta tak

Här hittar du övergripande information om funktionerna hos våra olika system och de produkter som används för åstadkomma låglutande, täta tak med kvaliteter utöver det vanliga.

Referenser

Inspireras av olika projekt där Derbigum valts som tätskiktslösning. Vilka tekniska system och produkter har använts, vilka utmaningar fanns i projektet och mycket mer.

Grönt tak på BaseCamp Lingsby Derbigum
Vanliga frågor Derbigum

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar om Derbigums produkter och hur de används.

Hittar du inte svaret på din fråga? Inga problem!

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

right-arrow-circular-button-outline Kontakta oss
Rulla till toppen