Flytande produkter

  • Perfekt vidhäftning, även under extrema förhållanden
  • Utmärkt för platser med mycket cirkulation, såsom parkeringsplatser, viadukter, broar
  • Absorberar små ojämnheter i underlaget
  • Hållbart och 100% återvinningsbart

Säkra installationer med flytande produkter

Olika projekt genomförs av säkerhetsskäl flamfritt och vi har flera lösningar för era projekt. Våra flytande produkter har utvecklats för att säkerställa att taket är vattentätt, både på den platta takdelen och för samtliga detaljer. Den flamfria installationen ger våra produkter en ren och slät yta på vattentäta detaljer som t.ex. skorstenar, kantprofiler och vid reparationer.

Såväl Derbibond S som Derbibond NT är certifierade och kommer vid en flamfri installation att ge perfekt vattentäthet för alla ytor. Tvåkomponentslimmet Derbitech FA eller den bituminösa limpastan Derbiseal S är också lämpliga för limning av takbeläggningens överlapp och kan även användas för montering av isoleringsplattor.

NÄL i Trollhättan är ett av många projekt där man på vissa områden har valt en flamfri & kall lösning.

Referenser

Våra kunder har skapat en lång rad spännande projekt genom åren. Välkommen att låta dig inspireras av tidigare projekt, där Derbigums flytande produkter gör det lilla extra för helheten.

Var hittar jag en Derbigumentreprenör?

För offert eller förfrågan, vänligen kontakta en av våra auktoriserade takentreprenörer – de är specialister på våra produkter och ger dig bästa tänkbara service.

Kontakta oss

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna!

right-arrow-circular-button-outline Klicka här för att kontakta oss
Rulla till toppen