Takterrasser och balkonger

  • Utöka värdefull boyta
  • Kombinera med gröna tak
  • Hög mekanisk hållfasthet
  • Bevisad livslängd 50 år
  • Helt återvinningsbar

Takterrasser & balkonger
är möjligheternas ytor!

Utöka din värdefulla bostadsyta genom att vädersäkra terrassen eller balkongen.
Skapa en mysig frukost- & lunchhörna, eller en plats med utsikt där du kan njuta av en bok i vilstolen eller skapa en social yta där du kan samla familj och vänner. Det är till och med möjligt att installera en pool på takterrassen! Med högpresterande tätskikt från Derbigum är möjligheterna oändliga och hindren få.

För att kunna njuta av din balkong eller takterrass utan bekymmer och under lång tid, krävs en korrekt utförd vattentätning med material av hög kvalitet. Det förhindrar att regnvatten tränger in, vilket kan leda till betongkorrosion, fula fuktfläckar, spruckna plattor, läckor och andra typer av skador. Problem av dessa slag undviks genom att välja Derbigum SP FR eller Derbigum NT oavsett om det gäller renovering och nybyggnation, eftersom båda tätskikten garanterar perfekt vattentätning under många år framöver.

Ta i beaktning att belastningarna på en takterrass eller balkong är tyngre än på ett vanligt tak. Kontakta oss gärna om du vill bolla tankar kring ditt projekt. Vi hjälper dig gärna!

Prisvinnande tätskikt med miljön i åtanke

Vill du bidra till ett mer hållbart byggande och en bättre miljö?
Välj då vårt cirkulära och tätskikt Derbigum NT som innehåller 25% återvunnet material från installationsspill, produktionsrester och uttjänta rivningstak. Dessutom samma fina egenskaper som Derbigum SP FR.
Klicka här och se hur Derbigum NT erhöll ett Cradle to Cradle bronscertifikat.

Referenser

Våra kunder har skapat en lång rad spännande projekt genom åren. Välkommen att låta dig inspireras av andra projekt, där Derbigum SP FR & Derbigum NT gör det lilla extra för helheten.

Var hittar jag en Derbigumentreprenör?

För offert eller förfrågan, vänligen kontakta en av våra auktoriserade takentreprenörer – de är specialister på våra produkter och ger dig bästa tänkbara service.

Kontakta oss

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna!

right-arrow-circular-button-outline Klicka här för att kontakta oss
Rulla till toppen