Isolera Tak

Takisolering i Skåne

Skånska Tak har sedan flera år tillbaka jobbat med takisolering i Skåne. Vi anlitas av både privatpersoner, företag och kommuner och tar oss an alla slags tak – renovering eller nyproduktion.
Vår tanke är att du ska få ett fullt isolerat tak vid slutleverans, ett tak som du kan lita på under en överskådlig tid framöver. Därför jobbar vi med totalentreprenad och helhetslösningar, ett arbetssätt som också är en av våra stora styrkor. Med en helt färdig, väl utförd takisolering av hög kvalitet finns många kronor att spara. Inte minst för dig som hus- eller fastighetsägare, men också för miljön. Närmare 40 % av alla växthusgaser kommer sig av dåligt isolerade byggnader och den energi som behövs för att värma upp dem. Andra aspekter av ett väl isolerat tak är hållbarhet och brandsäkerhet. Därför har vi på Skånska Tak valt att jobba med PAROC®s energieffektiva, brandsäkra isoleringslösningar av stenull.

 

Letar du efter någon i Skåne som kan isolera tak?

Skånska Taks skickliga hantverkare och välrenommerade samarbetspartners utför all typ av takisolering i Skåne. Så snart monteringen är igång påbörjar vi vår kvalitetskontroll, som sedan fortlöper under hela garantitiden. På så vis får du som kund ett välisolerat, bekymmersfritt tak av hög kvalitet. Vår isoleringsleverantör PAROC® framställer sina stenullsprodukter av natursten, en närmast outsinlig naturresurs. Stenullen är naturligt hållbar och mycket slitstark. Som materialet absorberar det varken fukt eller flytande vatten, torkar mycket snabbt i normal rumstemperatur och bibehåller sina termiska egenskaper samt dimensioner efter fuktexponering.

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon : 0416- 123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2020 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.