Takkupoler & Rökluckor


Släpp in ljuset med takkupoler

Har du ett platt tak som ser lite tråkigt ut, eller vill du ha in mer ljus i ett av dina rum men inte möjlighet att såga upp fler fönster? Då kan en vacker takkupol vara lösningen.

Vi på Skånska Tak kan hjälpa dig att installera en eller flera takkupoler som ger dig extra ljusinsläpp; de finns i flera olika varianter och storlekar. De kan vara fasta eller öppningsbara varianter som också ger er möjlighet att kunna öppna upp och vädra. Dagsljus är det mest effektiva ljuskällan vi har och har en positiv inverkan för människors hälsa och välbefinnande, bland annat styrs dygnsrytmen av dagsljuset.

Alla takkupoler är lätta att installera och vi gör jobbet snabbt och säkert. Med en takkupol installerad av oss behöver du inte oroa dig för läckage, snötyngd eller något annat.
Vi ser till att det blir rätt redan från början.

 

Rökluckor

Nytec erbjuder ett mycket brett sortiment av brandventilatorer och rökluckor. De kallas även brandgasventilatorer och är designade för att släppa ut livsfarlig rök och frambringa rökfria utrymningsvägar för människor. Vid en brand är rökgaserna en mycket större risk för människan än själva lågorna, ca 80 % dör av rökgaserna vid en brand! Rökgasluckor som släpper ut farlig rök ger också säkrare arbetsomständigheter för räddningstjänsten när det gäller att bekämpa rök och eld.

KLARVENT brandventilatorer erbjuder flexibla och ekonomiska lösningar för fastigheter och industri. Luckorna finns tillgängliga i många olika storlekar, former och lockvarianter för att kunna möta kundernas alla krav och önskemål. KLARVENT är utrustade med flera olika öppningssystem. Brandgasluckornas öppningssystem är framtaget för att klara alla behov på den svenska marknaden och är försedda med en smältsäkring, som ihop med gastrycksfjädrar, öppnar luckan vid olika temperaturer..

KLARVENT är mycket lämpliga att installera i byggnader med trapphus och korridorer. De passar även utmärkt för samlingslokaler, industri och butiksbyggnader. De olika lockvarianterna gör brandluckorna användbara i de flesta miljöer.

KLARVENT brandventilatorer erbjuds som CE-märkta, vilket innebär att de är testade och godkända enligt gällande EU-standard och har tillverkats enligt en noggrann process.

KLARVENT är CE-certifierade brandgasventilatorer för högsta säkerhet och bästa kvalitet!rokluckor-e1510755693788

Vi är återförsäljare för Nytec takljuskupoler & Rökluckor mm., givetvis lämnar vi offert på material och/eller fullt färdigt arbete.

Våra styrkor

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon : 0416- 123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2020 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.